Tradueix

L'AMANT CATALANA DE MUSSOLINI. Secrets d'alcova i de guerra de Mònica Soler Ranzani

L’amant catalana de Mussolini és una història de ficció ambientada en temps de guerra i narrada de manera coral de la mà de dues dones, l’Anna Quintana i la Teresa Roig. Elles seran les encarregades de descobrir al lector: Qui fou l’amant catalana de Mussolini?

Molts anys després, i gràcies a les seves converses, les dues protagonistes revelaran alguns enigmes: com ara, què impulsa una noia de casa bona a abandonar-ho tot i a infiltrar-se en el Servei d’Intel·ligència Militar de la República fins arribar a convertir-se en la mà dreta i en una de les persones de màxima confiança de Mussolini? Com esdevé la seva amant? Quins són els secrets d’alcova històrics que el govern italià ha amagat al món? Quins, els secrets de guerra?

El relat, on s’entrecreuen present i passat, ens ofereix un clar fil conductor ple de seducció i clandestinitat per on es passegen personatges tèrbols, històrics, i les seves passions més amagades, les seves confidències més íntimes, els seus moments més privats, fins a la nuesa més extrema...

ISBN 978-84-942285-4-4
PVP 18,00 €