Tradueix

DESMONTANDO A SAURA, Carmen Rodríguez


Estudiant l'obra fílmica de Carlos Saura es té la sensació que tota ella està feta de la mateixa matèria, que és una sola, i ha estat creada per un mateix autor. Al llarg de la seva dilatada carrera es poden rastrejar punts de connexió entre uns films i altres, d'aquí la importància de la relació intertextual de la seva obra per entendre el món personal de Saura.

Amb aquest llibre, la nostra intenció és aportar un altre punt de vista per a l'enteniment de l'obra del genial Carlos Saura.

Carmen Rodríguez Fuentes, doctora en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense de Madrid, exerceix com a professora a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat de Màlaga. Imparteix, entre d'altres, l'assignatura de Cinema Espanyol. Pertany al grup Ad Hoc de Comunicació, l'objectiu és l'estudi de la comunicació audiovisual en les seves diferents formes, i el cinema en particular. Ha publicat diversos llibres i articles d'investigació sobre el cinema, principalment l'espanyol

Edita: Luces de Gálibo (Gorbs Edicions)

Desembre 2012